napelem kategória bejegyzései

logo

SUNsitive Kft.

A SUNsitive névvel új esszenciális fogalmat alkottunk, ami kifejezi alapállásunkat, lényegre törő minőségi megoldó készségünket és a fenntartható fejlődésbe vetett hitünket. A nap jelentésű SUN rámutat, hogy elsődlegesen a kifogyhatatlan, s roppant erejű nap energiájának hasznosítását célozzuk meg.  Egy olyan energiaforrásét, ami mindannyiunk számára elérhető, tiszta, környezet és emberbarát. 

A nap erejéből születik a fény, a hő, a szél, maga az élet. S mi ezekből az elemekből villamos áramot, meleg vizet, hőszigetelést, fűtést és szellőztetést varázsolunk a mindennapokba.

A sensitive – érző, érzékeny kifejezés mutatja, hogy társaságunk a szó legnemesebb értelmében érzékeny a környezetre, a minőségre, az árakra, a garanciákra, a tiszta és világos ajánlatokra. Kutatjuk a legjobb, legmodernebb technológiákat és azok finanszírozási lehetőségeit és hasznosítjuk azokat munkánkban . Természetesen megosztjuk a világgal tudásunkat, szakértelmünket is.

A SUNsitivitás tehát a tiszta, környezet- és emberbarát, minőségi technológiákat felvonultató energiatermelés érzéke.

Célunk, hogy megrendelőink energiaköltségeit nagyban csökkentsük,  hogy optimális, környezetbarát és valóban megtérülő rendszereket kínáljunk a mindenkor fellelhető legmagasabb technológiával és szakértelemmel párosítva. További célkitűzésünk, hogy mindehhez finanszírozási lehetőségeket is kínáljunk, kihasználva a vonatkozó EU direktívák előnyeit.

Ne feledje: a fosszilis energiahordozók kora igen hamar véget ér. A gáz és  olaj tartalékok kifogynak, s végül nem marad más csak a megújuló energiahasznosítás.  Ez a vonzó, ingatlan értéket növelő, kifogyhatatlan és tiszta EMBERKÖZPONTÚ TECHNOLÓGIA.